Wednesday, May 25, 2011

Nak jadi slim? Xperlu edit gambar...dengan Tab EX pun bolehhhhh............

Halu girlfrensss semua, lama banget rasanya xjenguk blog ni hehe...kinda busy lately, ampunnnnnnnn....

Remember or not when I say, Tab Ex leh kuruskan badan?? Haaa, nih nak kasik 1 testimoni psl ala-ala biggest looser gitu...hihi... Believe it or not?? BELIEVE IT!

*click to enlarge*

Thanks to Puan ******** for this testimony, mwahhh ! Luv u lah!!

This pretty woman baru je consume 2 botol Tab EX, berat dah turun 6kg..opsss 6KG!! banyak tuuuuu... 
let do some calculation together, sebotol tab ex RM180, 2 botol baru rm350... 

Utk investment yg bernilai rm350, dah boleh turun berat badan sebanyak 6 kg! OMG !! xperlu nk abis ribu2 utk treatment kuruskan badan..yeayyyyyyy....

So this pretty woman still nak teruskan dengan Tab EX..(baru je order lg 3 botol) hehehe... Sbbnya, bukan saja berat dah turun tp jeragat pun dah makin pudar... *mmg akak nih ada masalah jeragat teruk*..  So alhamdulillah kalau masalah dah makin settle... insyaAllah getting better pasnih...


so girlfriendssss, jgn tunggu lama-lama, dapatkan Tab EX SEKARANG JUGAKKKKKK!!!!!
mmg konpem gojes ngan tab ex nih ;)



mwahhhhhhhhhhhhh!



Saturday, May 21, 2011

My Gorgeous Agent

Hye everybody.... let me introduce my hot & gorgeous agent, Cik Norazean Shafie.
She has discover the true miracles with Tab and now a true believer :) 
Get the original Tab from her too!
 Visit her at her Facebook NOW!


We'll give our best serve for u!



Much Luv,
.........Farah.......
 
 

Friday, May 20, 2011

kenapa Tab Ex sangat mantap??


SEBENARNYA Tab Ex nih mantap disebabkan oleh kandungan utamanya yang bernama ENCIK GLUTATHIONE. Sebenarnya jugak,glutathhione nih bukan benda baru,malah para doktor dah lama mengkaji dan membuktikan magis yang ada dlm glutathione nih. Go and search about gluathione kat google, it is a common issue now. BANYAK info ada!! 


So arinih Farah nak share info pasal Glutathione yang amat magis nih.. 


Apakah glutathione?
Ini adalah bahan kimia penting yang berfungsi sebagai antioksidan yang kuat untuk memelihara dan melindungi otak dan jaringan tubuh yang lain dengan melindungi mereka dari kerosakan radikal bebas. Hal ini juga bertindak untuk mengitar semula vitamin C & E yang juga mengurangkan radikal bebas. 



Apa kajian membuktikan kerja atau apakah ada kajian yang membuktikan kerjanya?
Penyelidikan yang penting dilakukan oleh Jabatan Neurologi, University of Sassari, Itali pada 1996. Dalam kajian ini semua pesakit membaik secara signifikan selepas terapi glutation dengan penurunan 42% dalam cacat. 



Apa kegunaan glutathione ?
Ini telah digunakan untuk mengubati semua gejala penyakit neurodegeneratif seperti Parkinson, Alzheimer, multiple sclerosis, stroke, ALS, kerengsaan usus, dan kelelahan kronik.



Apakah faedah-faedah lain?
Banyak pesakit mempunyai servis yang mendalam mengenai pengurangan simpulan, peningkatan mobiliti, kemampuan dipertingkatkan untuk bercakap, kemelesetan kurang, dan penurunan tremor. Glutathione memiliki manfaat tambahan untuk melindungi otak daripada kerosakan radikal bebas, sehingga mungkin melambatkan perkembangan penyakit yang mendasarinya. 



Berapa lama seseorang perlu mengambil glutathione.
Glutathione boleh diambil secara berterusan.



Bagaimana dengan kesan sampingan dan interaksi dengan ubat lain?
Tidak ada kesan sampingan yang ketara dengan glutathione. 


Bagaimana glutathione bekerja?
Pertama, glutathione memiliki kemampuan yang unik untuk membuat daerah-daerah tertentu dari otak lebih peka terhadap dopamin, sehingga meskipun dopamin menurun, hal itu tetap menjadi alias lebih berkesan ini meningkatkan sensitiviti reseptor dopamin itu. Mekanisme lain yang mungkin adalah antioksidan itu aktiviti-melindungi otak daripada kerosakan radikal bebas. Selain itu, glutathione memiliki kemampuan detoksifikasi yang luar biasa sepanjang seluruh tubuh.



Bagaimana glutathione dihasilkan?
Glutathione adalah produk bioenginered, yang diperbuat daripada mikrob pertumbuhan tertentu.
 

Apakah diluluskan FDA?
Glutathione dianggap GRAS (umumnya dianggap selamat) oleh FDA.


Tuesday, May 17, 2011

CONGRATULATIONS!!!

Finally, seseorang dah berjaya dinobatkan sebagai my new agent of Miracle Tabs!! 

will update about her asap k!

 Tunguuuuuuuuuuuuuu....



Hihihihi...



zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sunday, May 15, 2011

T.E.S.T.I.M.O.N.I LAGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII .....

Thanks to Cik F*****


"alhmdulillah,,,,,,,dlu sy ada alami kputihan tp lps mkn tab ex,,,dh pulih........"


hehe, nih mmg satu masalah yang kerap dialami oleh kaum wanita kan, tp omg mmg merimaskan... Luckily this pretty lady dah jumpa magis dalam tab ex. Anda bila lagi nak rasa tablet bulat2 kecik warna putih yang manis nih.ekekkekek... cam gula2 rasa dia... 


xcaya try la sendiri ;)







Ada lagi testimoni bakal menyusul. 
Alhamdulillah feedback mmg terbaekkkkkkkkkkkkkkkkkkk punya....







TUNGGUUUUUUUUUUUU









*********************************************************

Just For FUN !

Hye sweetheartsssss..... 

This is a short & simple post, but i need ur help to vote my family photo, can or can not?? Can laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :))))


Caranya mudah ade, memula LIKE kat SINI :)



pastuh pulak bila dah like page Mediakreatif tuh,

pls klik kat sini pulak....


akan kuar gmbr cam nih, tul takkkk???




yeayyy, betulllllll!! u're on the right track ! :D


so kat bwh gambr nih ada button "LIKE" kan???


so, sila lah menekan butang "LIKE" tersebut dengan jayanya....hihihi





Dear, this is just for fun...so setiap undian amat berharga :) 

Bg sesiapa yg amat amat amat sporting yang dah menolong untuk mengeVOTE gambar keluarga Farah...diucapkan berbanyak banyak terima kasih !!!






THANKS ! THANKS ! THANKS ! THANKS ! THANKS ! THANKS ! THANKS !

I LOVE YOU LAH, MUAHSSSSSSSSSS

Saturday, May 14, 2011

Testimoni lagiiiiiii

Ngeeeeee~

Best lah pulak nk upload testimoni kat blog nih, sukeeeeee bila leh share faedah Tab Ex nih dgn ramai org. Wokey ni nak kasik lagi testimoni seketul...


* Credit to Miss Aerin for her customer's testimony *


Haishhh, kalau nak ikutkan mmg dah ramai yg makin chantek berseri-seri after Tab Ex nih.
Anda Bila Lagi?? 


hihihi



Tapi sure dah ramai kenal ngan my gorgeous sister, Aerin Johan tu kan?

Hah, xkenal ???












Haaaaaaaaa, sure dah kenal lepas klik link tadi tu kan. ekekekekek... 




So girlfriendsss, welkam to the gorgeous club! Jom sama2 sihat dan chantek 
dengan Tab EX !!!






zasssssssssssssssssssssssssssss






Testimoni again

Haluuu, mownink all... =)

Arini akan amat sibuk sbb besok nak kena anta assignment, so arini mmg kojenye nak mengadap laptop je utk double check keje2 sblm dihantar. But then, i still have time to update my blog hihi kan ke loving is sharing. Opkos i lap uols laaa... 

* Nih bukti tgh upload blog * kikikikiki


Nak buat keje mesti kena ada makanan kan, so nih la peneman sepanjang buat keje. Dlm peti mmg selalu ada. Ngeeeeeeeeeeeeeee~


I  Luv soya bean, cadburry & coklat bola...huhuhu






Ok, stop mengarut. Fokus ! Fokus ! Fokus !



Berbalik pada tajuk post, sebenarnya nak ceta psl new testimony...ekekekekke... kat atas tuh iklan aje... 
Nih adalah testimoni dari one of my fren, Cik Zarina Khafandi. Kalau sesiapa yang belom kenal siapakan gerangannya Cik Rina nih, boleh klik kat sini . She is one of agent from Themiracle Tabs just like me :)

* Credit to Cik Rina for this testimony *

Actually happy sgt tgk perbezaan yg before & after, tuh yang nak share kat sini.. Perasan x ada jerawat batu kat pipi Cik Hazida tu... Haaaa then, tingggggggggg!!!! It's GONE ! Shuke shuke shuke ! Alhamdulillahhhhh... Muka Cik Hazida ni pun dah xnmpk berminyak, sbb mmg obvious gmbr kiri tuh nmpk kilat kan.. 

Actually ada la org tny Cik Hazida nih pakai foundation ke dlm gambar?? Yes, mmg pakai... dua2 gambar nih pakai foundation, tp after tab ex, muka nmpk lg muda segar... Jerawat kat dahi pun dah xde jugak. :) sbb tuh Tab Ex mmg miracle, sapa yang belum cuba tuh better cuba cepat... hihi


Bukan Tab Ex aje, tp mmg strongly recommended untuk ambik 1 set. 1 set means tab ex + tab soap. Nti effect luar dan dalam, which is more powerful. Kan ke 2 is better than 1 =) Actually tak rugi kalau ambik 1 set, malah makin untung. Tab soap dia besar, tebal lagi... Mmg tahan lama, ikut pengalaman farah, tab soap nih leh tahan 2-3 bulan. Tab Ex dah berapa kali restock pun, tab soap tetap utuh, mmg jimat... Sbb tab soap nih leh potong2, so mmg akan tahan lama. 



FOOT NOTE
Untuk dapatkan kesan yang maksima, kena makan tab ex secara konsisten. Jgn la selalu lupa. Pastuh yang penting kena sabar, sbb tab ex nih mmg bertindak ikut metabolisme badan. Kita jgn bandingkan diri kita ngan orang lain  sbb setiap org xsama tahap metabolisme nya. :) Bagi sesiapa yg dapat kesan cepat tuh, alhamdulillah, TAHNIAH!. Bg yang lambat sikit jgn la putus asa, kasik dulu masa kat Tab Ex tuh utk bekerja & show off.. Mana boleh mkn arini esok nak terus cantek ;) ekekekkeke...  

Tapi xper, inshaallah nti mmg semua akan dapat rasa magis Tab Ex nih. Kalau ada apa2 yg terbuku di hati tuh, kindly ask us kat Themiracle Tabs nih. Untuk senarai nama agent, boleh tgk kat sini jugak. Will always guide & help u... :)




Okey dear, till then,
MMMUAHHHSS !






zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
~ Back to work ~







Wednesday, May 11, 2011

Tab EX & Tab Soap testimony

sis..alhmdulillah..kulit muka sy beransur sht..kulit yg kusam mnjadi maya..bekas pimple semakin pudar..kulit muka dh xde rs pedih slps pngunaan tab soap 12hari..and tab ex 3hari...suka la..xsbr nk tgu kulit muka cerah,bersih,gebu....hihihi..
~ Cik Ai** ~



This is my latest customer's testimony... Really happy for her!! Tab Ex & Tab soap mmg best sesangat...Untuk kesihatan & kecantikan menyeluruh. All in one! This is not an expenses, this is an investment... sbb nti akan dapat benefit yang amat2 lah mengkagumkan :) 

GIVE A TRY NOW!!!!

* to order, pls fill in the order form & proceed with payment *
Then,
these miracle products will be yours ! ;)






LUV always,
.......Farah......




Tuesday, May 10, 2011

Tab EX mencerahkan kulit

FUNGSI TAB EX

Mencerahkan Kulit

Mencerahkan & meratakan warna kulit secara keseluruhan serta menjadikan kulit lebih bercahaya dan kelihatan segar

Magis #1
..: Masalah jerawat semakin berkurangan, kulit kelihatan cerah, lembut dan segar :..



Magis #2
.: Kulit semakin cerah kemerahan (pinkish ), kurang berminyak dan kelihatan gebu :.


Magic #3
.: Parut di dahi hilang, kulit semakin cerah. Semakin awet muda :. 


Magic #4
.: Kulit semakin gebu dan cerah, tona warna di wajah dan tangan sekata :.




PENGGUNAAN TAB EX + TAB SOAP SECARA KONSISTEN MAMPU MEMPERCEPATKAN PROSES PENCERAHAN. SEMAKIN HARI SEMAKIN CANTIK DENGAN TAB EX !!! 




Always luv u,
Farah Mat Latif :)))))

Monday, May 09, 2011

say NO to scar

Ini betul-betul bukan cobaannnnnnnnnnn
( Tab Soap + Tab Ex user )

Mmg obvious kan nmpk luka kat gmbr atas tuh?? tuh ialah parut luka akibat kemalangan. so mmg kulit dah tercabut & nmpk isi, huhuhu...
So, this customer try Tab Ex & guna sabun skali. Amazingly, she found the miracle in less than 1 month !! Fuhh.... mana xhappy camnih yang oiiiiiii.... parut tu dah kering & yang paling penting langsung xtinggalkan kesan-kesan hitam. Orang pempuan bukannya xtahu, bab2 parut hitam ni mmg anti kan kan kan?? apelagi kat bhgn muka or bhgn yang senang nampak... Luckily kita dah jumpa this miracle product kan? Goodbye scars !



Nih pulak pasal parut the chicken & the pox..huhu chickenpox!

Parut chickenpox nih mmg kategori terfemes,mmg susah nk ilang... so this guy, name, En Joe dah kena serangan chickenpox nih... perasan x kat gmbr kiri paling atas tu habis badan ada bintik merah2.. tu mmg masa chickenpox tengah meriah bersuka-ria kat badan. Kat area pipi pun ada. En Joe nih makan tab XY + guna sabun tab. Finally, bukan aje parut the chicken and the pox leh hilang tapi kulit makin cerah ( tp maaf background gmbr gelap, so cam xnmpk sgt kulit En Joe dah cerah :D ) ... 


Bagi sesiapa yang menghadapi masalah parut, cepat2 try Tab EX/Tab XY + sabun nih. Jgn biarkan parut tuh lama-lama kat badan. Looking hot & gorgeous with our Tab products!



Mwahsss!
*HUGssss*KISSess*

Saturday, May 07, 2011

Hair Style and Tab EX

Semua org tahu rambut adalah mahkota wanita. Sbb tu style rambut sangat penting, untuk kelihatan up-to-date gitew. Tapi bagi orang cam Farah ni, actually xde lah nk pening-pening sangat nak pk psl rambut, sbb pakai tudung kan. So bila pakai je tudung, settle masalah! Hah, ni ada nk citer sesuatu psl bab rambut nih. Farah nih mmg suka rambut panjang, konon-konon ayu gitu.. kui kui kui.. So rambut misti lepas bahu, tp tak mau la pnjg sgt kang susah nak jaga.


Rambut Farah biasanya paras ni la.. ok x??? 

Tapi sejak kebelakangan nih cam teringin nak potong rambut lak. Helo, walaupun bertudung, kekadang rambut still kena ikut fesyen. Org xnmpk pun xpe. hihi puaskan hati sindiri aje. Penah skali buat rebonding pastuh kena promote ngan org saloon tu kan, dia kata produk ni bagus utk rambut, produk tu bagus untuk rambut, last-last borong semua, nak dekat rm1000 melayang. Hambeeeeek!! 

Arini, maka termakbullah jua  impianku untuk nak dapatkan new hair cut, kikikikikiki. seronok !!! Thanks lil sis, Farhana sebab temankan kakak tadi ;) u're the best lah. So xmau cakap byk, nie lah my new hair style for now.

cantik x?? 






Ape? xcantik??? Ok fine !




Xkisah la cantik ke x, asalkan I LUV my new hair style...hik hik hik.. simple but nice.. yang penting senang nak urus....


EHHHHH, chop!!! Ada satu lagi benda best nak citer... Haaaa, nak tahu x, tadi kan after potong rambut tuh, aunty tu siap tnya pakai apa kat muka, kulit nmpk licin sgt. So, cam biasa la kan kasik jawapan kudus...

 " Saya mkn Tab Ex mak cik, supaya kulit cantik. Sabun pun ada, utk cerahkan kulit & ilangkan jerawat" 

Jawapan aunty tu :
" Ooooo...patutla kulit licin, nak pegang pipi sikit ! "

Hahahaha, sungguh ! mmg aunty tu siap pegang2 pipi lagi...

Haaaaa, kann dah cakap mkn tab ex + guna sabun mesti kulit jadi halus gebus punya... Sapa kata kiter xboleh dapatkan kulit secantik artis, Mesti la boleh... So bg sesiapa yang dah cuba product Tabs, keep tabbing gurls!! Bagi sesiapa yang belom tuh, lum terlewat lagi... Never too late to be gorgeous! ;)







Muahhhssss alls! Always luv u...


Selamat Hari Ibu


BEING a mother is superb ! 
Setiap hari adalah Hari Ibu. Kepada semua ibu di dunia, Farah mengharapkan agar semuanya dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa dirahmati oleh-Nya.
Terima kasih kepada ibu Farah, Pn Rozita bt Abdul Majid @ Abdul Majid kerana telah mengandungkan dan melahirkan Farah kira-kira 27 tahun dahulu... Kepada ibu mertua di Senawang, Pn Nor'aini bt Abdullah, u're the best mother in law.
I Luv U both !

Me & my mother

My MIL with 1 of my N9's nephew Aqeel




*TETIBA terfikir tentang sesuatu*
Wah lama suda nda balik Negeri Sembilan, RINDU ! takper, nti akan balik jugak ujung bulan ni. Celebrate birthday atok, papa ruiz, mya & jugak kenduri kesyukuran sbb paksu dah abes blaja kat Jepun. ;) yeayyyyyyyyyyyy !!!



Friday, May 06, 2011

Me Today ;)


Nie adalah gambar tuan tanah yang terbaru. Baru jek ambik ptg tadi ngan sorang anak buah ~ Nik Rafael Amer nama dia. Tadik actually nak g Kota Bharu, so singgah jap umah kak long kat Kubang Kerian, tangkap la gmbr seketul. Jadi la kan....hihihihi..


For those who follow my blog, thanks a lot, thanks so much ! Mmg Farah hargai sgt2.. Mmg Farah nak share pasal Tab EX, Tab Soap & Tab XY ni ngan semua orang. InshaAllah. Sbb produk ni mmg ada magis, ibarat mimpi jadi kenyataan gitu... hihi.. Kena cuba sendiri baru tahu mcm mana..


Owh, btw, no fon Farah 019-9974307.  IF ada yang call tp Farah xsempat nak angkat *biasanya sbb ada keje, bukan sengaja*, kindly leave a msg ya.. Then I'll call u back :) 




Much Luv,
Farah



Berkenalan dengan JERAWAT...

JERAWAT?? Oh noooooooooooo.. ni lah trauma utama yang sering melanda kaum wanita. Kekadang kita tengok, muka dah lawa, dress up mmg very the vogue tp tetiba, alamakkkk...muka byk jerawat lak.. saham terus jatuh *jatuh sikit aje, HOT tetap menten* ekekekke.. Tak mau la camtuh kan, kiter nak biar muka lawa, penampilan tiptop & yg paling penting muka licin dan kulit halus gebu gitu... ;) baru lah leh kasik two thumbs up!!

So berbalik pada tajuk kiter pd hari ni, meh kita berkenalan ngan jenis-jenis jerawat... Jerawat nih byk jenis jugak, lain jenis lain cara nak atasi. Tapi yang PALING PALING PALING PENTING, jangan sesekali picit jerawat, Kesan nya sangatlah buruk, leh watkan kulit tinggal parut. Yang paling sadis sekali, parut yang lubang2 tuh.. Yang tuh mmg kategori xmakan saman & payah nak ilang... Tp dengan Tab EX + Tab Soap, inshaallah boleh settle punyeeee 
( iklan jap *jgn mare*) kui kui kui.


Acne vulgaris (atau jerawat) adalah penyakit kulit yang umum , dikenali dengan keadaan kulit yang kemerah-merahan dan bersisik, berbintik hitam atau putih (black/whiteheads), bengkak (jerawat batu dan bernanah) berserta luka pada kulit yang menyebabkan parut terhasil. Jerawat terhasil bukan sahaja pada kawasan kulit muka, malahan di bahagian atas dada, dan belakang badan.
Selain parut, kesan utama jerawat ini mempengaruhi psikologi manusia, seperti hilang keyakinan diri, malu dan kemurungan. Liputan media yang sering mengaitkan faktor cantik memberi tekanan emosi dan perasaan kepada mangsa jerawat.

Antara faktor penyebab jerawat yang dikenalpasti melalu kajian termasuklah perubahan hormon, stress, makanan, pecemaran, produk makeup & penjagaan kulit dan ubat-ubatan.

Rawatan untuk jerawat dan jerawat kronik bukan sahaja perlu dibuat dari luar permukaan kulit, malah rawatan dalaman juga perlu diambil kira untuk mengatasi penyakit kulit yang memalukan ini.


PENTINGGGGG!!! :p 
Tab EX & Tab Soap yang mengandungi protein glutathione unik terbukti dapat menyelesaikan masalah jerawat ini dalam tempoh yang singkat (dalam masa 3 minggu atau kurang) – tanpa perlu berbelanja besar. 

Protein glutathione unik dalam setiap biji Tab EX diserap dan digunakan oleh hampir setiap sel dalam tubuh untuk mengurangkan radikal bebas dan mencegah kerosakan sel. Ini juga amat penting untuk sistem kekebalan tubuh, dan salah satunya bertindak sebagai mekanisme pertahanan utama untuk radang dan jangkitan jerawat pada kulit. Bukan setakat itu, protein unik Tabs ini secara berterusan juga akan memprogram kulit supaya memulihkan sel kulit yang rosak, dan berusaha untuk memperbaiki jaringan yang rosak seperti parut, selain menyekat penghasilan melanin untuk kulit yang lebih cerah berseri.

Tab soap pula bertindak dengan membersihkan pori tersumbat secara efektif, membuang kulit mati dan kotoran daripada kulit, bagi memberi laluan kepada protein Tab EX untuk bekerja dengan lebih pantas dalam memberikan anda kulit yang bebas masalah, licin dan cerah


Tab EX & Tab Soap telah banyak memberikan sentuhan magis kepada ramai wanita. Tiada lagi rasa rendah diri dan sedih memikirkan tentang masalah kulit yang dihadapi, malah semakin hari semakin bertambah cantik dengan produk Tab. Kembalikan semula daya penarikmu !



Loving is sharing,
...........Farah Mat Latif..........
019-9974307






Tutorial untuk Tab Soap & Tab EX

Assalamualaikum semua...
Pagi ni Farah nak bg tutorial cam mana cara guna sabun + cara makan tab ex.. sbb kita nk hit the best result kan? Nak kasik cepat chantek gitu... :) Farah biasanya mmg akan gtau cara-cara pemakaian ni pd customer, tetapi unfortunately kekadang ada jugak yang terlepas pandang, ataupun inbox xterbaca.. Ampunnnnnnnn... Kita belajar dari kesilapan kan, so this tutorial mmg khas untuk my friends a.k.a my beloved customers yg sememangnya HOT HOT belaka. I Luv u!!

Wokey pretty ladies, these are the wayss....




Tab Soap
Best effect, gunakan sabun 2-4 kali sehari. 
Cara : Buihkan, urut kat muka & badan (ataupun kat tempat2 nak cerah cam ketiak, leher & celah peha). Biarkan dalam 2-4 minit kemudian bilas. 

Normally, dalam minggu pertama, kulit akan rasa pedih sikit. Sebabnya, sabun nak gantikan kulit bermasalah kepada kulit yang halus gebus gitu.. So jangan risau, teruskan penggunaan sabun... Lama-lama rasa pedih tu akan hilang dengan sendirinya, muka pun akan makin lembut & licin. Wawiiiii !!


Sebagai alternatif, sabun ni jugak boleh dijadikan mask, seminggu 3 kali. Cara : JANGAN basahkan muka, buihkan sabun kemudian urut lembut kat kulit. Biarkan selama 5-6 minit, kemudian bilas. 
Penggunaan skincare adalah disyorkan untuk mendapatkan kesan berganda.


FOOT NOTE

sabun tu jangan terendam dalam air, sebab sabun Tab merupakan sabun jenis organik dan mudah cair... ;) pastikan sabun diletak di tempat kering & dalam bekas berpenutup...sabun boleh dipotong untuk tujuan penjimatan..hihihi



Tab EX
Telan/kemam sebiji lepas sarapan/makan tengahari & sebiji lagi selepas makan malam. Pastikan air diminum dalam kuantiti yang banyak sebagai tujuan penyingkiran toksin dalam badan. Bagi masalah kulit yang teruk / bermasalah, atau inginkan kecantikan yang pantas makan 4 biji sehari (2 siang & 2 malam).





LOVESSS,
> Farah < 

Thursday, May 05, 2011

Pencarian MINI AGENT.. Are you the Lucky One ???


Wuhuuuuuuuuuu, pengambilan mini agent telah dibuka sekarang, bestnyeeeee... makin besar la my miracle family nanti.. So, i'm sure this news will make you smile :D sbb dah lama minat nk jual tab ex & tab soap ni kan kan kan??? ;) So ada x sesiapa yang nak jadi mini agent bawah farah?? ;p

Ofkos la ada syarat, so kalau sesapa nk tau syaratnya, pls email me at farah.latif84@gmail.com.. xper,jgn risau,,senang aje pun syaratnya, xsusah cam soalan SPM ekekekek..


Will wait for your emails darlink,lets share the magis !!









Wah seronotnye kalau leh jadik mini agent ! Nak ambik adiah Mahkota sebijik !!













Kak Rita, mau x jadik mini agent bwh Farah? kui kui kui


















kalau Kak Rita xmau, Kak Rozita pun boley maaaaaaaaaaaaaa... :p




















MUAHAHAHAHAHAHA !!!











*********************************************

Wednesday, May 04, 2011

KHAS untuk BAKAL PENGANTIN

"Kak farah,rmai org tegur kulit muke makin lawa n licin bkilat alhamdulillah.. *** puas hati sgt ngan produk tab ex n tab soap ni.. Maybe next wik *** nak order tab ex lg.."
~ Cik A*** ~
  ( bakal pengantin pada Bulan Jun nanti :) 


Miliki kecantikan yang mempersona di hari berbahagia anda nanti dengan Tab EX dan Tab Soap. Pasti si dia tidak akan henti-henti memuji. Sama cantik, sama sihat, sama padan. Bagaikan pinang di belah dua. 


1 Tab EX + 1 Tab Soap
1 set  
RM250
Free Postage

1 Tab EX + 1 Tab XY
Couple Set
RM360 RM350
Free Postage



1 Tab EX + 1 Tab XY + 1 Tab Soap
Perfect Set
RM430 RM400
Free Postage


Fill in the order form then proceed with payment. Then, these miracle products will be yours !!!


Much Lurve
Farah Mat Latif

ORDER FORM

NAME:
ADDRESS:
HANDPHONE NO:
EMAIL ADDRESS:
ITEM + QUANTITY:
PAYMENT METHOD - MAYBANK/CIMB/BSN/BIMB:

This online form was provided by Freedback.