Wednesday, December 04, 2013

HIKARI SOAP TESTIMONY CONTEST


Hye Love,
Jom join testimoni Hikari Soap dan menang hadiah utama berupa wang tunai sebanyak RM100 !

Setiap penyertaan akan mendapat 1 Hikari Soap secara percuma


************************************

Monday, December 02, 2013

NATURACTOR MAGICAL LIPSTICK

MAGICAL LIPSTICK
RM55 SEM / RM60 SBH SRWK
FREE POSLAJU

~ Warna akan berubah apabila dipakai
~ Kecerahan warna mengikut suhu badan. 
~ Nampak natural. 
~ Long lasting.
~ Tidak merosakkan bibir.
~ Sesuai untuk bibir sensitif
~ Mengandungi ekstrak aloevera untuk elak dari bibir kering. 

KOD WARNA
CODE 01: ORANGE (JADI MERAH KEORENAN)
CODE 02: PINK (COLOUR KEKAL PINK CUMA KECERAHAN IKUT SUHU BADAN).
CODE 03: GREEN (JADI MERAH TERANG)
CODE 04: RED (JADI MERAH JUGA)
CODE 05: PURPLE (JADI PINK KEMERAHAN)
CODE 06: DARK CHOCOLATE (JADI MERAH 

YES! YES! YES!

PROMOSI AKHIR TAHUN 2013 !!!

MIX FRUIT COLLAGEN GOLD
RM80
FREE POSLAJU


Diperbuat daripada kolagen segar dan 9 jenis herba terhebat untuk wanita yang ingin mencantikkan diri dari dalam dan luar. 

FUNGSI
# Membentuk payudara dan pinggul agar montok dan mantap
# Mengurangkan kedutan pada wajah
# Membentuk badan yang lebih cantik dan seksi
# Menaikkan pipi dan menegangkan pipi
# Merapatkan vagina dan membaikpulih hubungan suami isteri
# Melambatkan menopous
# Awet muda
# Merawat masalah kulit berkedut/wrinkle
# Merawat masalah jeragat/jerawat
# Mencerah, menghalusdan menggebukan kulit
# Menguatkan tulang, kuku dan akar rambut
# Melambatkan uban
# Untuk tenaga tambahan wanita


YES! YES! YES!


PROMOSI AKHIR TAHUN 2013 !!!


VITAMIN C PURE COLLAGEN
RM60
FREE POSLAJU

Normal Price : RM85 (SM) RM90 (SS) 

#Satu lagi produk berkualiti keluaran Felinna Beauty
#Gabungan mantap antara PF, Vitamin C. And IQR 1000mg

KHASIAT :
- Mengatasi masalah kulit dari dalaman
- Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- Melicin dan menegangkan kulit
- Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

- KELUARAN MUSLIM
- DI KILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP
- DIJAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM

CARA PENGGUNAAN :
Telan 2 kapsul selepas makan malam 
(Utk penjimatan, boleh ambil 1 kapsul selepas makan malam)

KANDUNGAN : Pure marine collagen, Extract gluta, Vit c dan Extract citrus

1 kotak: 30 kapsul / 5000mg with extra collagen ;)

Reg No : ULUKM/1542/12
HALAL Ref No : 150127-PR



YES! YES! YES!

PROMOSI AKHIR TAHUN 2013 !!!


FELINNA INCHLOSS
RM50 
FREE POSLAJU

Normal Price : RM75 SEM / RM80 SABAH & SARAWAK 

KEBAIKAN : 
1) Lotion ni sangat wangi dan tidak terlalu panas, dia dingin dan mesra pengguna.
2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (Dengan syarat kena ukur laa sebelum guna tu ye, hehe)
3) Inchloss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.
4) Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan, jadi kalau yang sedia kurus tu, sekadar nak buang lemak sikit-sikit tu pun boleh beli cuba. PASTI puas hati!
5) Yang pasti, inchloss ni kan, pengeluar dah hantar untuk dibacakan 30 Juzuk Al-Quran di Maahad Tahfiz Bukit Mertajam, Penang.

# Inchloss sangat selamat dan berkesan
# Hanya sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yg ingin dihapuskan.
# Berdaftar dgn KKM.
# Bahagian badan yang berlemak akan semakin kecut dan kulit akan makin cantik sebab Inchloss ni sejuk malah lembut, wangi dan kulit juga akan menjadi lebih cantik / mulus 
# No KKM : NOT120101613K
# Felina Inchloss nie jugak ada lulus JAKIM, siap kat botol tu ada logo HALAL lagi :)
# Yang paling penting, Produk Malaysia

WANGI !
TIADA BAHAN KIMIA !
MUDAH DIGUNAKAN !
TIDAK PANAS !
DIJAMIN BERKESAN !


KANDUNGAN :
Aloe vera extract, Sodium Edta, Triethanolamine, Acrylate, Iris Florantina Extract, Glycerine, Capsaicin, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, N-butylparaben, Propyparaben, Isobutylparaben, R.O Water


CARA PENGGUNAAN :
1. Picit lotion secukupnya dan sapu dibahagian yang hendak digunakan (perut, pinggang, lengan atau muka). TAPI jangan picit sikit sgt sebab takut habis, guna lotion secukupnya ye. Buat urutan ringan secara bulatan. Kalau nak jimat, guna 2-3 jari ketika sapu, so tak membazir sgt dari guna 1 tangan =)

2. Sapu sekurang-kurangnya 2 kali sehari (Lepas mandi pagi & before tidur). Lebih 2 kali sehari lagi bagus.

3. Pakai setiap hari, jgn skip.


Thursday, November 28, 2013

EX ULTRA BRIGHTENING MASK

EX ULTRA BRIGHTENING MASK
RM160 ( 8 SHEETS )
FREE POSLAJU

FUNGSI
1. Mencerahkan kulit
2. Menegangkan kulit
3. menghilangkan bintik hitam/parut
4. mengecilkan liang roma
5. menghaluskan kulit 
6. memberi lembapan kulit
7. mengurangkan akne
8. menyekatakan warna kulit
9. mengurangkan garis halus/tompok kering
10. menyerikan kulit (glow)

CARA PEMAKAIAN
Kulit berminyak / berjerawat:
1. bersihkan dan keringkan muka. 
2. buka dan tampal mask scara perlahan-lahan ke muka, posisikan bukaan mulut dan mata.
3. ratakan pada kulit – biarkan 30-45minit 
4. lebihan essence mask dalam pek boleh disapu pada leher dan lengan
5. selepas 30-45minit, tanggalkan mask, bilas dengan air
6. diikuti toner (HD Hydrating Glow Essence), serum (AF), moisturiser, day/night cream, makeup

Kulit normal/kering
1. bersihkan dan keringkan muka. 
2. sapu toner / HD Hydrating Glow Essence
3. buka dan tampal mask scara perlahan-lahan ke muka, posisikan bukaan mulut dan mata.
3. ratakan pada kulit – biarkan 30-45minit 
4. lebihan essence mask dalam pek boleh disapu pada leher dan lengan
5. selepas 30-45minit, tanggalkan mask, lap lebihan mask dengan kertas tisu
6. diikuti dengan serum (AF), moisturiser, day/night cream, makeup. 

Untuk hasil penyegaran yang berganda, simpan mask dalam peti sejuk selama 1 jam sebelum digunakan. 

Guna 2 kali seminggu untuk hasil maksimum (jarak 2/3 hari).

EX BRIGHTENING CLEANSING BAR

EX BRIGHTENING CLEANSING BAR
RM70
FREE POSLAJU

Dicipta berdasarkan kajian dan penemuan termaju, EX Brightening Cleansing Bar ini merupakan versi pembersih yang diperbaiki dan formula dipertingkat bagi memberikan kesan positif yang berganda dan dalam masa yang singkat. 

EX Brightening Cleansing Bar ini mengandungi modifikasi protein antioxidant berganda yang mampu merawat dan membersihkan kulit secara menyeluruh. Protein ini memiliki sifat unik yang seterusnya dimanfaatkan dalam rawatan pintar bagi masalah kulit yang pelbagai, sehinggakan ianya dinobatkan ibarat mimpi menjadi kenyataan.

EX Brightening Cleansing Bar akan memberikan anda perlindungan anti oksidan, terutamanya kepada anda yang inginkan perlindungan dari kesan penuaan awal, jerawat, warna kulit tidak sekata, pigmentasi dan ribuan lagi masalah kulit yang lain. Malahan, produk ini bukan hanya menghilangkan jerawat dan pigmentasi malah berpotensi untuk merawat parut dan bekas jerawat secara signifikan semaksima mungkin sehingga kulit anda menjadi cerah bercahaya, tidak dimakan usia..

Diadun dengan bahan semulajadi, pembersih lembut dan mendalam ini dapat membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit.

FUNGSI
Anti pigmentasi, Anti-jerawat, mengurangkan kesan penuaan, menghilangkan Melasma, Parut luka & jerawat, mengecilkan liang roma, membuang toksin kulit, meratakan warna & mencerahkan kulit serta merawat kulit secara keseluruhan yang menjanjikan anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela.

CARA PENGGUNAAN
Urut buih pembersih secara lembut pada keseluruhan muku dan badan, biar 2-4 minit, bilas dengan air sehingga bersih.. boleh teruskan dengan produk penjagaan kulit yang lain

NOTA TAMBAHAN
Sisa-sisa makeup perlu dibersihkan terlebih dahulu dengan pencuci makeup.
KANDUNGAN
Protein Glutathione, Ekstrak Mulberry, Willow Bark, Licorice, Lemon & Aloe Vera 

EX Body Shaping & Firming Concentrate

RM100 
FREE POSLAJU

Membantu menyelaraskan dan mencantikkan kontur badan, mengurangkan selulit, mengurangkan stretch mark dan membentuk semula bentuk . Terima kasih kepada Body Shaping & Firming Concentrate ini, hari demi hari kulit dan badan lebih licin,tegang dan kembali remaja dengan bentuk yang mengiurkan.

FUNGSI 

menghilangkan lebihan lemak sehingga 2 inci seminggu

                   menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat 

melembabkan, melicinkan dan memutihkan kulit

Mengurangkan penampilan stretch mark akibat daripada kehamilan dan berat badan yang sentiasa berubah

Mencantikkan bentuk badan


Wednesday, November 27, 2013

MIRACLE EX SKINCARE


♡ Set Lengkap Penjagaan Kulit dan Wajah Miracle EX ♡
RM330 FREE POSLAJU

Set Kulit Cantik dalam 14 hari
1. Brightening Cleansing Bar - RM70


2. Brightening Glow Essence – Toner (50ml) - RM80

3. Perfect Radiance Illuminating Day Cream (20gm) - RM80

4. Flawless Skin Night Treatment Cream (10gm) - RM100

PERCUMA !!
1 Hikari Soap & 1 Daiso Charcoal Mask
::: Selagi stok masih ada :::


1. Brightening Cleansing Bar/ Price RM 70
- Membuang toksin, mencegah dan menghilangkan jerawat, jeragat serta kekotoran kepada kulit. Menganjal dan melembutkan. Boleh pakai di muka serta badan jika perlu. Tahan minimum 3 bulan, bergantung pada penggunaan anda. Ada je tahan sampai 9 bulan if pandai jimat ;)


2. Brightening Glow Essence - Toner (50 ml) / Price RM 80
- Apply selepas cuci muka anda, make sure goncang dulu before apply pada skin & ratakan guna kapas muka (Guna tangan pun boleh, takde masalah). Tugasan beliau lebih kepada memutih, "glowing" dan menggebukan skin. Tahan minimum 3 bulan juga, depends pada penggunaan



3. Flawless Skin Night Treatment Cream (10 gm) / Price : RM 100
- Gunakan setiap malam selepas pakai toner. Krim yang paling penting especially yang berjerawat, jeragat dan parut teruk - Krim ni akan mengupas debu, tapi tak pedih tau, kulit akan mula tanggal pada hari ke 4/5, teruskan pakai sampai kulit cantik. Krim ni memang power sebab saya sendiri dah try. Mengelupas tanpa sedar. Halus macam baby gituuu :)



4. Flawless Skin Night Treatment Cream (10gm) : RM 80
- Digunakan untuk protect skin dari bahaya UV. Tidak berwarna, Tidak melekit , tidak berminyak malah make up nampak lebih kemas dan tahan lama dengan memakai day cream ini ;)


Untuk pesanan, sila hubungi : 

Sms / WhatsApp : 019 997 4307

BBM Pin : 276AAD03

Email : farah.latif84@gmail.com

Tuesday, November 26, 2013

EX FLAWLESS SKIN NIGHT TREATMENT CREAM



EX FLAWLESS SKIN NIGHT TREATMENT CREAM
Harga: RM100 / 10gm


EX Flawless Skin Night Treatment Cream Rawatan intensif - keperluan untuk kulit cantik sempurna. Menyerupai rawatan professional microdermabersion di klinik kulit, krim malam ni ternyata mampu menyelesaikan semua masalah kulit dengan pantas. Mengandungi 70% pati AHA, krim malam ini memperbaharui kulit melalui proses pengupasan debu yang lembut, dijamin tidak menyakitkan, merengsa dan memedihkan kulit. Manakala kandungan MegaWhite™ krim malam ni mencerahkan kulit dari lapisan dalam, memperbaiki struktur kulit dan menghilangkan parut jerawat dalam masa yang singkat. Ibarat kulit yang dilahirkan semula, miliki kulit sehalus dan secerah bayi seawal 2 minggu, malahan lebih cantik dengan penggunaan yang berterusan.

Cara Guna:
Ratakan di seluruh wajah selepas esen pencerah/penyegar. Gunakan hanya pada waktu malam.

untuk order ,sebarang pertanyaan dan kemusykilan, 
do whatsapp or sms me 
019 997 4307

boleh juga isi form order yg disertakan di bahagian bawah blog ni keh!

see u next update darlings! 

Monday, November 25, 2013

HIKARI SOAP FROM JAPAN


Sabun Penyeri Hikari
RM38/bar
Postage RM7 sem , RM9 Sbh-Sarawak. 

Menyelesaikan 20 masalah kulit dalam 5 hari. 
Diperbuat daripada debu Gunung Berapi Sakurajima Jepun. 

FAEDAH:

1. Mencerahkan kulit
2. Menghilangkan jerawat degil
3. Menghilangkan jeragat
4. Memperbaiki parut
5. Mengurangkan kedut
6. Melembabkan kulit
7. Mengecilkan pori
8. Menegangkan kulit
9. Menghaluskan kulit
10. Mengebukan kulit
11. Menyekatakan warna kulit
12. Merawat penyakit kulit
13. Menyegarkan kulit kusam
14. Mengurangkan kilatan minyak muka
15. Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
16. Meremajakan kulit
17. Memberikan perlindungan terhadap radikal bebas
18. Mengurangkan kemerahan kulit
19. Mencerahkan bahagian ketiak dan celah peha
20. Menaikkan seri kulit









MENYEMPURNAKAN KULIT MUKA & LEHER
 Bertindak secara lembut dan semulajadi untuk menjaga dan mengekalkan seri kecantikan wajah dengan gabungan bahan-bahannya yang unggul. Buihkan dan urut di muka dan leher untuk membersihkan sisa korotan dan bilas. Buihkan sekali lagi dan sapu di muka dan leher, biarkan 2-3 minit sebagai mask lembut untuk hasil maksimum, bilas.

MERAWAT MASALAH KULIT 
Diperkaya dengan mineral perut bumi semulajadi yang sangat berkuasa membantu merawat masalah kulit, Pakar kulit di seluruh dunia juga menggunakan debu gunung berapi kerana khasiatnya. Penggunaan Sabun pembersih Hikari ini mampu mengurangkan simptom penyakit kulit, seterusnya membantu proses penyembuhan. juga membantu mengurangkan kudis, eczema, panau, kulat dan lain-lain. Buihkan urut lembut di kulit dan biarkan 2-3 minit dan bilas.

MENCANTIKKAN PAYUDARA 
Hasil tindakan keajaiban lumpur dan debu dari gunung berapi Sakurajima dan minyak bunga orkid biru di dalam kandungan sabun pembersih Hikari ini, ianya mampu memberi 'pulling & lifting effect' yang menyebabkan payudara kelihatan lebih tegang, menarik, anjal dan besar. Sabun pembersih ini Juga akan memberikan rona ‘pinkish’ pada bahagian puting. Buihkan dan dengan menggunakan tapak tangan urut secara membulat selama 5-8 minit dan biarkan selama 3 minit dan bilas. Lihat kesannya dengan serta merta.

MENCERAHKAN CELAHAN 
Kandungan pati bunga sakura dalam sabun ini mampu mencerahkan bahagian celah (ketiak dan celah peha) sehingga kembali kepada warna asal kulit, sekaligus menjadikan kawasan tersebut kelihatan bersih dan lebih segar. Buihkan urut lembut di bahagian ini dan biarkan 2-3 minit dan bilas.

Alami sendiri anugerah semulajadi ini, perubahan sepantas 5 hari.



Untuk pesanan, sila hubungi : 


Farah Mat Latif 

Tel / WhatsApp : 019 997 4307
Email : farah.latif84@gmail.com


Thursday, July 11, 2013

2013 : RAYA PROMOTION ~


HARGA RUNTUHHHHHHHHHHHHHH!!!


Tempoh : Mulai 10 Julai - 10 sept 2013 :)
 
Promosi :
1] 1 Miracle EX skincare RM280 @ Normal price RM330
2] 1 Miracle EX UPC RM100 @ Normal price RM180
3] 1 Miracle EX RA RM80 @ Normal price RM130
FREE POSLAJU !!

** purchase with purchase : beli 1 box mask atau / 1 tube slimming cream dgn hanya RM50 setiap satu.
 NAK ORDER? BERMINAT?

isi ORDER FORM yer!!! :)

*****************************************************



Monday, May 27, 2013

TERBARU !


MESTI CUBA !!!

NEW HD BRIGHTENING GLOW ESSENCE
RM80 FREE POSLAJU 




FUNGSI
~ Esen penyegar yg mengandungi DiamondDust™

~ Merawat kesan parut hitam dan parut lekuk. 
~ Mengurangkan dan menghilangkan jerawat
~ Merapatkan liang pori
~ Menyekata dan mencerahkan kulit dengan serta merta
~ Mengawal sebum berlebihan
~ Mengekalkan lembapan kulit secara semulajadi.
~ Menaikkan seri wajah dan menegangkan kulit.
~ Memperbaharui dan mengaktifkan pembentukan sel baru yg lebih sihat.
~ Memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit.



Tuesday, April 23, 2013

DAISO CHARCOAL BLACK MASK

RM20
FREE POSLAJU


Natural Pack
Recommended product. Effective in extracting out blackheads and whiteheads all over the face.:)
Net Wt. 80g

Instructions:
1. Open your pores using warm towel or warm water. Dry your face with a clean towel.
2. Spread evenly onto face. Avoid areas around eyes, eyebrows, hairline and lips.
3. Wait for around 15-20 minutes for mask to dry out. Gently peel-off mask from bottom-up. Use one hand to peel and the other to apply pressure on mask to avoid excessive force from the peeling action.
4. For best results, apply toner & moisturizer upon removing mask.

Tip: Humid environment will cause stickiness on the mask, we strongly encourage to apply the mask in a cool or air-conditioned environment
tq....:)

SHISEIDO BLACK MASK



SHISEIDO BLACK MASK 
SANGAT BERKESAN UTK MENANGGALKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD
RM2 / paket... 

Sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, jeragat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:
1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)
3) Oleskan secara merata ke bahagian muka yang diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead. (jauhkan bahagian kening dan kawasan sekitar mata dan bibir.)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering. Tarik perlahan-lahan.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup.

Sunday, April 14, 2013

UPC SF : A COME BACK STORY !

video



BERSTATUS HALAL DAN MEMPUNYAI KELULUSAN KKM





FAQ


Soalan lazim UPC SF

1. Adakah UPC SF Halal
Diiktiraf halal dengan logo pengiktirafan pada kotak produk.

2. Adakah UPC SF  mendapat kelulusan KKM?
Ya, dibawah klasifikasi makanan, selamat dan tiada kesan sampingan

3. Sesuai untuk siapa?
Untuk semua jenis kulit. Lelaki dan wanita, tiada had usia.
Ibu mengandung perlu mendapatkan nasihat doktor sebelum memakan apa juga makanan tambahan kecantikan dan kesihatan.

4. Boleh dimakan untuk ibu menyusukan anak?
Boleh tiada masalah, juga sesuai dimakan semasa pantang bersalin.

5. Ada pantang?
Tiada pantang, boleh diambil bersama produk/ubatan lain. Boleh dimakan semasa haid. Pastikan minum air yang banyak (minimum 3 liter sehari) seminggu pertama pemakanan untuk proses penyingkiran toksin.

6. Berapakah kandungan mg setiap sachet ?
5000mg yang membawa lebih 50 kebaikan yang diserap pantas oleh badan.

7. Berapa lama untuk melihat/merasai kesan?
Sepantas 24 jam hingga seminggu, bergantung pada metabolism badan. Kulit akan berasa lebih halus dalam seminggu pertama.

8. Bila masa sesuai untuk memakan UPC SF
Sebelum tidur dengan perut kosong (atau 4 jam selepas makan).
Untuk kesan yang super pantas, makan satu sachet siang dan satu sachet lagi sebelum tidur.

9. Apakah beza UPC SF dengan produk lain?
a) UPC SF terbukti berkesan secara klinikal.
b) UPC SF mengandungi protein unik TAT882, bertindak sepantas 8 jam, dan satu-satunya produk makanan kecantikan yang dapat membuktikan kehebatannya melalui experimen unggul kami.
c) UPC SF lulus KKM
d) Molekul UPC SF yang terlalu halus, diserap badan dengan serta merta

10. Bagaimana cara makan UPC SF?
Buka sachet, tuang perlahan lahan kedalam mulut atau boleh dibancuh bersama 60ml air dan diminum.

11. Apakah fungsi UPC SF?
5 fungsi utama:
a) Mencerahkan dan Menyerikan Kulit
b) AntiPenuaan
c) Anti Jerawat
d) Skin Resurfacing
e) Mencegah rambut gugur dan mengoptimumkan kesihatan.
dan lebih 50 lagi fungsi tambahan (sila rujuk dibawah fungsi UPC SF)

12. Bagaimana fungsi Skin Resurfacing bertindak?
Ibarat rawatan laser, protein TAT882 memperbaiki tekstur permukaan kulit yang rosak (pori besar, kulit kasar, kedut halus, selulit, orange peel, kulit kusam dan parut) dari dalam.

13. Apakah rasa UPC SF
Rasa buah buahan yang lazat

14. UPC SF buatan mana?
Dikilang (berstatus GMP) di Malaysia, formulasi antarabangsa dan dipasarkan oleh syarikat bumiputera.




ORDER FORM

NAME:
ADDRESS:
HANDPHONE NO:
EMAIL ADDRESS:
ITEM + QUANTITY:
PAYMENT METHOD - MAYBANK/CIMB/BSN/BIMB:

This online form was provided by Freedback.