MIRACLE EX
EX BRIGHTENING CLEANSING BAR
RM70
FREE POSLAJU

EX Brightening Cleansing Bar ini mengandungi modifikasi protein antioxidant berganda yang mampu merawat dan membersihkan kulit secara menyeluruh. Protein ini memiliki sifat unik yang seterusnya dimanfaatkan dalam rawatan pintar bagi masalah kulit yang pelbagai, sehinggakan ianya dinobatkan ibarat mimpi menjadi kenyataan. Dicipta berdasarkan kajian dan penemuan termaju, EX Brightening Cleansing Bar ini merupakan versi pembersih yang diperbaiki dan formula dipertingkat bagi memberikan kesan positif yang berganda dan dalam masa yang singkat. 

EX Brightening Cleansing Bar akan memberikan anda perlindungan anti oksidan, terutamanya kepada anda yang inginkan perlindungan dari kesan penuaan awal, jerawat, warna kulit tidak sekata, pigmentasi dan ribuan lagi masalah kulit yang lain. Malahan, produk ini bukan hanya menghilangkan jerawat dan pigmentasi malah berpotensi untuk merawat parut dan bekas jerawat secara signifikan semaksima mungkin sehingga kulit anda menjadi cerah bercahaya, tidak dimakan usia.Diadun dengan bahan semulajadi, pembersih lembut dan mendalam ini dapat membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit.

FUNGSI
Anti pigmentasi, Anti-jerawat, mengurangkan kesan penuaan, menghilangkan Melasma, Parut luka & jerawat, mengecilkan liang roma, membuang toksin kulit, meratakan warna & mencerahkan kulit serta merawat kulit secara keseluruhan yang menjanjikan anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela.

KANDUNGAN
Protein Glutathione, Ekstrak Mulberry, Willow Bark, Licorice, Lemon & Aloe Vera

CARA PENGGUNAAN
Sisa-sisa mekap perlu dibersihkan terlebih dahulu dengan pencuci makeup. Urut buih pembersih secara lembut pada keseluruhan muka dan badan, biar 2-4 minit, bilas dengan air sehingga bersih. Boleh teruskan dengan produk penjagaan kulit yang lain.

EX HD BRIGHTENING GLOW ESSENCE
RM80
FREE POSLAJU

Esen penyegar yang dicipta khas untuk menyingkap cahaya sebenar kulit dan seterusnya menaikkan seri wajah. Memperbaharui kulit dengan lembut, sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit. Kandungan utamanya, DiamondDust, berfungsi khusus meminimumkan ketidaksempurnaan kulit dari parut, jerawat, mengecilkan pori serta menyekatakan dan mencerahkan warna kulit dengan serta merta, selain mengawal sebum berlebihan dan mengekalkan lembapan semulajadi.

FUNGSI
~ Esen penyegar yg mengandungi DiamondDust™
~ Merawat kesan parut hitam dan parut lekuk.
~ Mengurangkan dan menghilangkan jerawat
~ Merapatkan liang pori
~ Menyekata dan mencerahkan kulit dengan serta merta
~ Mengawal sebum berlebihan
~ Mengekalkan lembapan kulit secara semulajadi.
~ Menaikkan seri wajah dan menegangkan kulit.
~ Memperbaharui dan mengaktifkan pembentukan sel baru yg lebih sihat.
~ Memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit

EX HD GLOW ESSENCE
RM80
FREE POSLAJU

Satu lagi rahsia kecantikan kulit sihat yang cerah bersinar. Diformulasikan untuk mencerahkan & menaikkan seri kulit kusam serta tidak bermaya. HD akan memperbaharui kulit dengan lembut, sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit. Molekul pelembab unik yang halus dapat diserap jauh untuk merawat kulit, disamping mengecilkan pori sehingga kulit tampak bercahaya, segar dan bebas daripada stres dan serangan radikal bebas. Esen pelembab dan pencerah yang menyingkap seri semulajadi kulit dan seterusnya memberikan kecantikan yang maksimum. Meminimumkan ketidaksempurnaan kulit wajah dari bekas luka, jerawat, bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit.

FUNGSI
~ Mencerahkan & menaikkan seri kulit kusam serta tidak bermaya. 
~ Memperbaharui kulit dengan lembut, sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit. 
~ Molekul pelembab unik yang halus dapat diserap jauh untuk merawat kulit, disamping mengecilkan pori sehingga kulit tampak bercahaya, segar dan bebas daripada stres dan serangan radikal bebas.
~ Esen pelembab dan pencerah yang menyingkap seri semulajadi kulit dan seterusnya memberikan kecantikan yang maksimum. 
~ Meminimumkan ketidaksempurnaan kulit wajah dari bekas luka, jerawat, bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit

Membantu memelihara dan menjaga sel-sel kulit, walau dalam keadaan kulit yang rosak teruk. Ia tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan. Diuji di bawah kawalan dermatologis. Ideal untuk semua jenis kulit - termasuk kulit sensitif.EX ADVANCED WHITENING FLUID
RM100
FREE POSLAJU

FUNGSI
Pencerahan intensif dan tindakan penyeri
~ meningkatkan kesan pemutihan di peringkat molekul, menembusi ke dalam kulit untuk memerangi pigmentasi dan tompok-tompok hitam. 
~ mencerahkan kulit, menghapuskan bintik gelap dan menyakatakan warna kulit. 
~ menjadikan kulit  cerah bercahaya dan berseri.

Memerangi pengeluaran melanin
~ menyekat pembentukan melanin dari akarnya dan bertindak sebagaianti-oksidan untuk menentang kerosakan radikal bebas.
~ membantu mengurangkan kesan tompok-tompok hitam dan mencegah pembentukannya. 
~ meningkatkan daya tahan, kecerahan dan memperbaiki tekstur kulit, memberikan kulitsekata, bersinar, bercahaya dan lebih muda.

Penghidratan Intensif
~ Diperkaya dengan emolien yang menenangkan untuk mengantikan kehilangan lembapan.
~ menjadikan kulit lebih lembab, lembut dan halus.

Memberikan cahaya gemilang kulit.
~ Bertindak sebagai lapisan kulit kedua 
~ Kecerahan dan seri kulit yang pantas,mencegah kelesuan & menjadikan kulit lebih cerah bersinar,sepanjang hari.

HD Advanced Whitening Fluid adalah merupakan produk penjagaan dan pencerahan kulit yang terhasil dari gabungan teknologi pakar bedah kosmetik, penghasilan dari juru makeup dunia hiburan dan juga inovasi sains kulit.Salah satu bahan aktif HD Advanced Whitening Fluid, Komplex E861 merupakan protein yang sudah lama digunakan oleh pakar pembedahan kosmetik untuk diberikan kepada pesakit yg telah menjalani pembedahan bagi mempercepatkan penyembuhan sel, menghalang pengelapan serta meminimakan parut. Kompleks E861 yang dimodifikasi ini diadun dalam HD Advanced Whitening Fluid bagi memberikan kesan positif yang maksimum, mencerahkan kulit, menghilangkan cela sepantas 7 hari. Teknologi Luminance Particles yang bertindak untuk membalikan cahaya mampu memberikan seri maksimum pada kulit, selain menghalang pemurungan dan pengelapan sel berlaku. Kosmetik berasaskan teknologi pembalikan cahaya amat popular di kalangan jurumakeup pentas yang memberikan selebriti seri wajah kulit yang tampak luarbiasa. HD Advanced Whitening Fluid diadun dengan Luminance Particles yang dengan serta merta memberikan kulit anda seri yang memukau.

Penyelesaian masalah kulit diselesaikan dari akar umbi. Salah satu kandungan   HD Advanced Whitening Fluid, MelanoBloc mampu menyekat pengeluaran melanin dari kilangnya yang memberikan jaminan kulit kekal cerah dan cantik. MoistureLoc pula memastikan kulit sentiasa lembab dan melambatkan proses penuaan.

HD Advanced Whitening Fluid  membantu memberikan anda kulit yang cerah sempurna serta tampak lebih berseri  - pemilikan yang tidak ternilai nyata dicemburui oleh setiap wanita. Denganpenggunaan konsisten dalam tempoh 7 hari, anda akan merasai perubahan dramatik kulit yang lebih  cerah sekata, licin, berseri serta bercahaya.

4 Tindakan
Kompleks E861 – Pencerahan intensif dan tindakan penyeri
Tekstur krim halus  diserap pantas dan jauh kebawah kulit melalui teknologi Complex E861, sejenis rumusan protein amino yang telah sekian lama digunakan oleh pakar bedah kosmetik untuk pengurusan parut pada pesakit mereka. Ianya meningkatkan kesan pemutihan di peringkat molekul, menembusi ke dalam kulit untuk memerangi pigmentasi dan tompok-tompok hitam.  Tindakan liposom menembusi bawah kulit dan menyampaikan bahan pencerah dengan selamat, berkesan dan cepat - jauh ke dalam kulit di mana ianya diperlukan, bertindak dalam jangka masa yang panjang.  Ia mencerahkan kulit, menghapuskan bintik gelap dan menyakatakan warna kulit, memberikan anda dengan kulit yang cerah bercahaya dan berseri.

MelanoBloc -  memerangi pengeluaran melanin
Satu revolusi pemutihan intensif yang berkesan dalam menyekat pembentukan melanin dari akarnya dan bertindak sebagai anti-oksidan untuk menentang kerosakan radikal bebas, membantu untuk mengurangkan kerosakan foto yang menghasilkan tompok-tompok hitam dan mencegah pembentukannya,  meningkatkan  daya tahan, kecerahan dan memperbaiki tekstur kulit, memberikan kulitsekata, bersinar, bercahaya dan lebih muda.

MoistureLoc - Penghidratan Intensif
Diperkaya dengan emolien yang menenangkan untuk mengantikan kehilangan lembapan,  menjadikan kulit lebih lembab, lembut dan halus.

Luminance Particles – Memberikan  cahaya gemilang kulit anda
bertindak sebagai lapisan kulit kedua yang dibaut daripada partikel pembalikan cahaya yang halus, menguasai dan memantulkan semula cahaya, yang sekali gus mewujudkan cahaya seri kulit ibarat ianya memancar dari dalam. Kecerahan dan seri kulit yang pantas,mencegah kelesuan & menjadikan kulit lebih cerah bersinar,sepanjang hari.

Lembut dan selamat
Tidak menyumbat liang roma
Tiada Hydroquinone, steroids and mercury
Sesuai untuk semua jenis kulit, walaupun sensetif

PENGGUNAAN
Gunakan siang dan malam. 
Langkah : Facial Cleanser - Toner - HD Whitening Fluid -  pelembab / sunscreen / asas bedak / mekap

EX PERFECT RADIANCE ILLUMINATING DAY CREAM WITH SPF50/PA++
RM80
FREE POSLAJU

EX Perfect Radiance Illuminating Day Cream with SPF50/PA++
Ibarat ‘guardian angel’ krim siang ini memberikan perlindungan harian kulit daripada bahaya ancaman persekitaran. Dengan Spektrum luas SPF 50, krim siang ini menghalang kedua-dua sinaran UVA dan UVB untuk mengurangkan tompok usia, garis-garis halus serta menyekatakan warna kulit. Ianya pantas menghidupkan seri kulit anda, bercahaya dengan serta-merta.

Mengandungi dua lapisan teknologi EX Luminance Particles, keajaiban kami dalam mencipta seri kulit dari dalam. Teknologi Luminance Particles yang bertindak untuk membalikan cahaya mampu memberikan seri maksimum pada kulit, selain menghalang pemurungan dan pengelapan sel berlaku. Kosmetik berasaskan teknologi pembalikan cahaya amat popular di kalangan jurumakeup pentas yang memberikan selebriti seri wajah kulit yang tampak luarbiasa. EX Perfect Radiance Illuminating Day Cream’s Luminance Particles memberikan cahaya gemilang kulit dengan serta merta dan bertindak sebagai lapisan kulit kedua yang dibuat daripada partikel pembalikan cahaya yang halus, menguasai dan memantulkan semula cahaya, yang sekali gus mewujudkan cahaya seri kulit ibarat ianya memancar dari dalam. Kecerahan dan seri kulit yang pantas, mencegah kelesuan & menjadikan kulit lebih cerah bersinar, sepanjang hari.

Krim siang pelbagai tugas ini menyediakan kulit yang sempurna untuk bersolek. EX’s Luminance Particles bertindak sebagai lapisan kulit yang kedua untuk menghasilkan seri wajah yang berpanjangan, sambil mencipta kontur halus dan memberi cahaya dari dalam. Hanya dengan sekali sapuan, kulit kelihatan lebih cerah sekata, bebas dari bayangan ketidaksempurnaan. Untuk memaksimumkan seri kulit dan mengaktifkan dan fungsi menerangi, gunakan krim ini di bawah bedak asas atau two way cake atau bedak kompak ataupun loose.


TAB EX
RM160 / 60 BIJI
tabEX
Kecantikan dan kesihatan optimum bermula disini

Memperkenalkan tabEX, rumusan ‘L-Glutathione Murni’ yang merupakan satu penemuan terbaru untuk kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh. Terdapat lebih 89,000 artikel penyelidikan perubatan yang diterbitkan di seluruh dunia berkenaan L-Glutathione ini mendapati kesan positif terhadap kecantikan dan kesihatan manusia. Ternyata tabEX adalah merupakan jawapan kepada penjagaan kecantikan menyeluruh, sebagai keperluan asas kepada mereka yang tidak mahu dimakan usia dan kepada mereka yang sentiasa mendambakan kulit cerah bersinar, halus dan bebas dari sebarang masalah, selain menjauhkan daripada 70 jenis penyakit berkait kekurangan Glutathione dalam badan.

Apakah tabEX?
Tabex merupakan produk suplimen penjagaan kecantikan dan kesihatan dalaman yang berasaskan bioteknologi nutrien ‘L-Glutathione murni’. Mengandungi 50mg L-Glutathione murni pada setiap tablet.

Apa keistemewaan L-Glutathione pada tabEX?
L-Glutathione tabEX mempunyai ketulenen dan kestabilan tinggi yang mampu diserap oleh badan secara berperingkat. Ianya dihasilkan melalui proses pembuatan berpaten dan standard GMP yang tinggi. L-Glutathione kami adalah berasaskan tumbuhan dan tidak menyebabkan alergik.

Apakah yang membezakan tabEX dengan suplemen kulit dan kesihatan yang lain?
Berbanding kebanyakkan suplemen kulit yang mengutamakan kolagen dan antioksida, tabEX berjaya membawa konsep penjagaan kulit dalaman ke tahap yang lebih tinggi dengan melibatkan perlindungan dan pengaktifan semua sel-sel manusia, selain mampu mengoptimakan kesihatan secara keseluruhan. 

Berapa lama untuk melihat dan merasai perubahan?
Perubahan kepada kulit dan rambut yang lebih cantik serta kesihatan yang lebih baik boleh dilihat dan dirasai sepantas 2 minggu.

Apakah L-Glutathione?
L-Glutathione adalah molekul menyerupai nutrien dan dihasilkan secara semulajadi oleh setiap sel badan. L-Gultathione juga adalah merupakan perlindungan anti-oksida terkuat dan penyahtoksik terhebat dalam tubuh manusia. Terdapat lebih 89,000 artikel penyelidikan perubatan yang diterbitkan di seluruh dunia berkenaan L-Glutathione ini.

Mengapa manusia memerlukan Glutathione?
Kewujudan Glutathione adalah penting untuk kehidupan kerana pertahanan pertama badan bergantung kepadanya. Kajian menunjukkan bahawa kekurangan Glutathione dalam badan mengundang lebih dari 70 jenis penyakit dan salah satu punca utama penuaan kulit dan badan serta mengundang kegemukkan.

Apakah Faktor yang merendahkan tahap Glutathione dalam badan?
Tahap L-Glutathione umumnya akan berkurangan sekitar usia 45 dan menurun dengan cepat selepas umur 60. Selain itu kurang tidur, merokok, minum alkohol secara berlebihan, pendedahan terhadap sinaran ultraungu, terhidu wasap minyak pencemaran, obesiti dan penyakit tertentu seperti kencing manis, jantung, kanser, buah pinggang, Parkinson, paru-paru dan penyakit mata yang berkaitan dengan usia seperti katarak boleh membawa kepada tahap Glutathione yang rendah.

Apakah kebaikan dan fungsi tabEX untuk kecantikan?
Peranan terpenting tabEX untuk kecantikan termasuklah melambatkan proses penuaan kulit dan badan, mencerahkan kulit dan menghilangkan pigmentasi, merawat kulit berjerawat dan mengurangkan parut serta menyihatkan rambut dan kuku. Ribuan penyelidikan berkenaan merumuskan kebaikan L-Glutathione untuk kecantikan:

Sebagai anti penuaan keseluruhan
Mengurangkan kedutan, garis-garis halus dan tompok kering
Menegangkan dan meningkatkan keanjalan kulit. 
Melindungi kulit dari UVA & UVB dan radikal bebas.
Mencerahkan dan menyerikan kulit
Meyekatakan warna kulit muka dan badan secara keseluruhan
Menghapuskan pigmentasi.
Merawat penyakit kulit
Menghaluskan kulit
Menghapuskan dan menghalang pembentukan semua jenis jerawat
Membantu mengecilkan pori-pori kulit 
Memulihkan jaringan struktur kulit yang rosak
Mengurangkan selulit dan kulit ‘orange-peel’
Mengurangkan parut
Mencegah rambut gugur
Merangsang pertumbuhan rambut & kuku yang sihat 
Mencegah pembentukan lemak degil berkait peningkatan usia

Apakah kebaikan L-Glutathione tabEX untuk kesihatan yang optima?
Meningkatkan tenaga secara dramatik
Menguatkan sistem imunisi
Memperbaiki penglihatan
Menaturalkan radikal bebas
Membantu mengurangkan katarak mata
Memperbaiki jantung dan fungsi paru-paru
Mengeluarkan logam berat seperti mekuri dari badan.
menyahtoksik dan meningkatkan fungsi hati
melindungi daripada penyakit-penyakit degeneratif 
Mengurangkan risiko kanser
mengurangkan keradangan atau bengkak 
meningkatkan prestasi sukan dan pemulihan
meningkatkan stamina dan daya tahan badan
meningkatkan daya ingatan dan fokus minda
Memperbaiki mood dan bertindak sebagai anti kemurungan
memperbaiki mutu tidur dan mengubati insomnia
Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
menstablikan vitamin C & D dalam badan
Mempercepatkan penyembuhan luka dan lecur
Memperbaiki masalah tekak, telinga dan hidung
Mengelakkan dari 70 jenis penyakit yang berkaitan dengan kadar Glutathione yang rendah dalam badan (Seperti disenaraikan dan hasil penyelidikan Dr. Robert Keller MD, MS, FACP, AAHIVS)

Siapakah yang boleh mengambil tabEX?
Sesiapa sahaja yang mahukan kecantikan dan kesihatan yang optimum. Sesuai untuk lelaki & wanita di semua peringkat umur yang mahukan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh.

Adakah tabEX Halal untuk pengguna muslim?
Kami menjamin halal kerana tiada sebarang sumber haiwan digunakan.
tabEX adalah 100% berasaskan tumbuhan.

Adakah terdapat sebarang kesan sampingan?
Tiada sebarang kesan sampingan 

Adakah tabEX selamat?
Semestinya selamat kerana tabEX merupakan produk berdaftar dengan Biro Pengawalan Farmasutikel Kebangsaan, Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran MAL14015007NC

Bolehkah tabEX diambil bersama ubat-ubatan lain?
Boleh. Pengambilan tabEX haruslah dijarakkan selama 2 jam dari pengambilan ubatan lain.

Adakah selamat untuk wanita hamil?
Sebagaimana semua suplemen makanan yang lain, wanita hamil disyorkan untuk mendapatkan nasihat doctor terlebih dahulu.

Cara Pengambilan dan masa terbaik untuk memakan tabEX?
1 atau 2 biji sebelum sarapan dan 1 atau 2 biji lagi sebelum tidur setiap hari.
Pastikan anda meminum air yang banyak (lebih dari 3 liter sehari) untuk seminggu pertama pengambilan untuk tabEX berfungsi dengan lebih baik.

No comments:

Post a Comment

ORDER FORM

NAME:
ADDRESS:
HANDPHONE NO:
EMAIL ADDRESS:
ITEM + QUANTITY:
PAYMENT METHOD - MAYBANK/CIMB/BSN/BIMB:

This online form was provided by Freedback.